Tuesday, January 06, 2009

Mer Ho'okipa.

Fler bilder från den 5 januari 2008.

Den här snubben spolades upp på klipporna. Men inte utrustningen som han trodde. Strömmen tog snällt med prylarna ut igen, bakom hans rygg. Men istället för att hoppa i vattnet igen struntande han i prylarna och gick upp. Viss betalning förhandlades antagligen om eftersom en livräddare snart begav sig mot Lanes och till sist lyckades få in snubbens utrustning nere vid Mamas Fishhouse.

Levi dominerar. Bilden är från 2009. Skrev fel i bilden.
Säkerheten själv, Keith Taboul, tappar för ovanlighetens skull fötterna och strax därpå flyger både han och utrusningen, fast inte tillsammans. Bilden är från 2009. Skrev fel i bilden.
Volcom tävling på Pavillions. Bilden är från en av slutfinalerna. Lite orättvisa vågset mellan heaten, men ibland smällde det till ordentligt. Själv satt jag på första parkett och plåtade. Bilden är från 2009. Skrev fel i bilden.

2 comments:

  1. Svinbra kort på killen som kliver upp på stenarna... Ser precis ut som det känns. Jag tror att jag klivit upp där 5 gånger...

    Bra kort även när jag står längre bort och fotar...

    ReplyDelete
  2. Yo!
    Tillbringade julen och nyåret i stugan med ett trasigt 3G modem, så jag får passa på att önska gott nytt nu istället. Verkar som om du har det helt ok :)
    Får skicka en rapport efter helgen, Freddan skulle ta med motorsågen så jag får nog låsa in starkspriten, haha

    /john

    ReplyDelete